ΟΙ ALMOST FAMOUS ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ HOLLYWOOD

Το qtvgr σου παρουσιάζει σε ένα mini αφιέρωμα, τους ηθοποιούς που αν δεν είχαν αρνηθεί κάποιος από τους ρόλους που τους είχαν κάνει πρόταση, η πορεία τους στον κινηματογραφικό χώρο, ίσως ήταν εντελώς διαφορετική…

Εσύ ήξερες πως υπήρχε η πιθανότητα να γνώριζες τον Ντούγκρεϊ Σκοτ ως Wolverine; Κι όμως! Πριν ο ρόλος προταθεί στον ανεπανάληπτο Χιου Τζάκμαν, υποψήφιος X-MEN ήταν ο Ντούγκρεϊ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρνήθηκε τότε τον ρόλο λόγω φόρτου εργασίας. Ας είμαστε ευγνώμονες όμως κορίτσια. Ο Χιου όχι μόνο μας χάρισε ατέλειωτες ώρες δράσης, αλλά ατελείωτες ώρες υπέροχης ανδρικής ομορφιάς.

Από την άλλη τώρα, οι πολλές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά και τον Ματ Ντέιμον από τον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη και έτσι απολαύσαμε τον Άαρον Έκχαρτ στον μοναδικό ρόλο του Χάρβεϊ Ντεντ. Η αλήθεια είναι πως η εταιρεία παραγωγής του Σκοτεινού Ιππότη, αρχική ήθελε τον Ντέιμον για πρωταγωνιστή, αλλά όταν ο Άαρον Έκχαρτ έκανε το πρώτο του δοκιμαστικό, οι ίδιοι δήλωσαν πως ίσως ήταν ο μοναδικός που θα ταίριαζε με τον συγκεκριμένο ρόλο.

Στο κινηματογραφικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα ” 50 Αποχρώσεις του Γκρι ” θα περάσουμε στο τέλος και η αλήθεια είναι ότι πολλές fan στενοχωρήθηκαν όταν ενημερώθηκαν πως δεν θα δουν τον Τσάρλι Χάναμ στο σκοτεινό και κόκκινο δωμάτιο, αλλά ο Τζέιμι Ντόρναν δεν άφησε καμία με το παράπονο αυτό μιας και ο ρόλος του Ντόριαν Γκρέι δεν πρόκειται να ξεχαστεί από κανένα θηλυκό που παρακολούθησε την ταινία ή ακόμη και το κοινό που διάβασε τα βιβλία αμέσως μετά την προβολή της ταινίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>