Ο ΚΕΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΣΤΟ QTV.GR

Ο Κέν Αλεξανδράτος είναι ο παρουσιαστής που χτίζει καριέρα μέσα από την εκπομπή Celebrity Life Game και τις συνεντεύξεις του με τους πιο αγαπημένους Έλληνες Celebrities. 

Έχεις φιλοξενήσει στην εκπομπή σου πολλούς επώνυμους. Ποιοι από αυτούς θα σου μείνουν αξέχαστοι και γιατί;

Όσο κλισέ κι αν ακουστεί για μένα ο καθένας από τους φιλοξενούμενους μου στην εκπομπή είναι και μια αγαπημένη ιστορία.Κάποιους από αυτούς/ες τους θαύμαζα από μικρός. Κάποιους άλλους τους γνώρισα μεγαλώνοντας.Ο καθένας και η κάθε μια από τους καλλιτέχνες που πέρασαν από το Celebrity Life Game έχει αποχτήσει στην καρδιά μου το δικό του χώρο.

Είσαι ένας νέος παρουσιαστής . Σε τι θεωρείς ότι διαφέρεις από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας σου;

Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν όλοι οι υπόλοιποι νέοι της ηλικίας μου. Κυνηγάω το όνειρό μου. Κι όταν κάνεις αυτό που αληθινά αγαπάς και δεν εγκαταλείπεις τα όνειρά σου τότε ανταμείβεσαι για την επιμονή και την προσπάθειά σου. Ζω το τώρα γιατί ξέρω πως το μόνο σίγουρο είναι το σήμερα. Ως ονειροπόλος άνθρωπος δεν μπορώ να πω ότι δεν κάνω όνειρα για το μέλλον μου. Έχοντας ζήσει σε μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, ένα από τα όνειρα μου είναι να καταφέρω να δημιουργήσω κάτι τόσο σημαντικό.

ΚΕΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ

Ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον; θα ήθελες μια εκπομπή σε μεγάλο κανάλι;

Αυτός είναι και ο σκοπός μου. Θα ήθελα να παρουσιάσω μια εκπομπή πάνω στα δικά μου δεδομένα, Τα όνειρα μου είναι αρκετά και μεγάλα, σε ένα βαθμό κάποια τα έχω πετύχει μέχρι σήμερα , όλοι όσοι ασχολούνται με την showbiz έχουν στόχο να κάνουν μια εκπομπή σε μεγάλο κανάλι έχω την εντύπωση ότι έχω δώσει και δίνω τις εξετάσεις μου ακόμα αν μου γινόταν κάποια πρόταση θα την αξιοποιούσα σε κάθε περίπτωση.

Έχεις πιάσει τον εαυτό στου ποτέ να ξιπάζεται, να “καβαλήσεις το καλάμι” που λένε;

Νομίζω πως αυτή η στιγμή έρχεται όταν ο καλλιτέχνης επαναπαυθεί με όσα έχει κάνει. Για την ώρα, δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Παλεύω καθημερινά για όλα. Είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ σε δουλειά. Νιώθω ότι ακόμα χτίζω, ακόμα δημιουργώ όλα όσα ονειρεύομαι και επειδή είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να κάνω δε νομίζω ότι μου μένει ο χρόνος να καβαλήσω το καλάμι.

Τι είναι αυτό που σε τρομάζει στο αύριο;

Αν σε τρομάζει το αύριο τότε είναι σαν να έχεις χάσει τον μισό αγώνα. Σίγουρα με όσα συμβαίνουν προμηνύεται δύσκολο το αύριο για όλους μας , όμως δεν φοβάμαι. Θέλω να το ζήσω με όλη μου τη δύναμη. Θέλω να εξελιχθώ κι ο κόσμος που με ακολουθεί , να ωριμάσει μαζί μου και να μεγαλώσουμε μαζί.

ΚΕΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>