ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;

Η αλήθεια είναι πως όταν ο δικός σου έχει όρεξη για παιχνίδια στο κρεβάτι, εσύ ή έχεις κανονίσει να βγεις με τις φίλες σου ή είσαι πολύ κουρασμένη ή πέφτεις νωρίς για ύπνο. Τελικά μήπως το βαριέσαι λιγάκι το σεξ με τον δικό σου; Αν είστε αρκετό καιρό μαζί, κανονικά έχετε αναπτύξει μία χημεία στον τομέα ΣΕΞ. Η χημεία αυτή όμως χάθηκε και αντί να απολαμβάνεις να κάνεις έρωτα μαζί του, εσύ βαριέσαι και φοβάσαι μήπως σε πάρει ο ύπνος κατά την διάρκεια αυτού.

Δεν σου προτείνω σε καμία περίπτωση, να κάτσεις και αν το συζητήσεις μαζί του. Κάθε άντρας πιστεύει πως έχει ήδη πάρει το χρυσό μετάλλιο στο σεξ, από την πρώτη κιόλας φορά που ξεκίνησε. Πρέπει να βρεις λοιπόν κάποια μικρά τρικ που θα βοηθήσουν πρώτα εσένα να μην χρειάζεσαι δύο λίτρα καφέ πριν κάνετε σεξ, αλλά και εκείνον να το απολαύσει ακόμη περισσότερο. Μην φέρεις ποτέ στο μυαλό σου την Ω. Μαστίγια και δερμάτινες εμφανίσεις δεν πρόκειται να βοηθήσουν.

Πάρτε και οι δυο από ένα χαρτί και μολύβι. Ήρθε η ώρα για το πρώτο σας διαγώνισμα. Καταγράψτε τί ακριβώς σας αρέσει και τί όχι στο σεξ. Έπειτα αρχίζει η σύγκριση. Έτσι ίσως και να βρεις ευτυχία μέσα στις επόμενες ώρες και να μην καταφύγεις στις ταινίες που βλέπεις τον τελευταίο χρόνο. Ξέρεις τί εννοώ…

Σε όλους τους άντρες αρέσει το πορνό. Προσπάθησε να ζωντανέψεις το πορνό των site που παρακολουθεί σε πραγματική βραδιά. Τελικά ναι! Πρέπει να βγάλεις την μικρή Bitch που κρύβεις βαθιά μέσα σου εδώ και τόσα χρόνια και να αποδείξεις ότι εσείς οι γυναίκες μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα από εκείνες με τους ψεύτικους οργασμούς.

Γίνε η δική του φαντασίωση. Κάθε άντρας έχει σκεφτεί την δική τους υπέρτατη βραδιά σεξ και πρέπει να του την δώσεις για να φύγουν οι αράχνες που καβαλάς στο ευαίσθητο σημείο. Το να κάνεις ήρωες από ταινίες το δεχόμαστε. Πρόσεξε μην σου βγει όμως η Ντενίση που κρύβετε όλες μέσα σας.

Λατρεμένη μου φίλη, ήρθε η ώρα να φύγεις από την μικρή κλασικούρα που είχες συνηθίσει και να πάρεις πάνω σου την κατάσταση. Γίνε τόσο τολμηρή ώστε να σε κυνηγά ακόμη περισσότερο, αλλά παράλληλα φέρε το πάθος που λαγοκοιμάται και πάλι στην επιφάνεια.

Άκης Τσακίρης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>