ΒΑΛΕ CONTROL ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

Πρέπει να παραδεχθείς ότι γενικότερα υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να βάλεις έναν πιλότο ακόμη και στο ίδιο σου το μυαλό. Κάνει βόλτες σαν συγγενείς χειρουργημένου στο Τζάνειο σε όλους τους διαδρόμους. Και όταν μιλώ για διαδρόμους, αναφέρομαι στις πτυχές της ζωής σου…

Αυτά τα μικρά flashbacks που έχεις πού και πού… Σου θυμίζουν αρκετά στιγμές του παρελθόντος, ενώ παράλληλα σε κάνουν να σκεφτείς πράγματα που ούτε εσύ η ίδια θα φανταζόσουν ποτέ. Καταλήγεις λοιπόν να μιλάς με τον καθρέφτη σου ή ακόμη και με το ταβάνι, ενώ πολύ απλά πρέπει να μιλήσεις με εσένα.

Σε κάθε καινούριο ραντεβού, όταν φτάνεις επιτέλους σπίτι, αφού φυσικά έχεις βγάλει την τακούνα (αφού δεν μπορείς να την περπατήσεις τί την φοράς;) αρχίζεις και σκέφτεσαι όλα τα κοινά που είχε το συγκεκριμένο βράδυ σε συνδυασμό με όλους τους άντρες που πέρασαν από την ζωή σου μέχρι χθες. Τα έχουμε πει άπειρες φορές. Οι περισσότεροι άντρες είναι σαν τα απορρυπαντικά. Έρχονται και καθαρίζουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι άλλοι άντρες που είναι σαν τους λεκέδες. Σε κάνουν να αναπολείς τις παλιές καλές ημέρες της ανοιχτής γραμμής skip.

Οι λεκέδες αυτοί από την άλλη, μένουν για πάντα μέσα στην σκέψη σου. Δεν τους έχεις αποθηκεύσει σε κανένα σκληρό και εκείνοι έχουν την ευκαιρία να σου πουν ένα γεια όποτε και όπως θέλουν. Πόσο σίγουροι είσαι ότι αυτό είναι υγιές. Φτιάξε το δικό σου τηλεκοντρόλ της σκέψης σου. Απενεργοποίησε κάθε σκέψη σύγκρισης και απλά προσπάθησε να ζήσεις το τώρα. Πέταξε τα περιττά και σταμάτα να αναλώνεσαι με το παρελθόν σου. Η σχέση σου με τον κάθε άντρα, έχει κάτι διαφορετικό. Εξάλλου ποιός σου είπε εσένα ότι οι άνδρες δεν έχουν όλοι τα ίδια κοινά; Ελάχιστα είναι αυτά που τους κάνουν διαφορετικούς. Και αυτή την στιγμή καλείσαι να τα βρεις, για να αποκτήσεις και ένα control στην σχέση σου με τους άντρες.

Με την δημιουργία του δικού σου control στην σχέση σου με τους άντρες, είναι σαν να βάζεις μια συμφωνική ορχήστρα να παίζει Μπετόβεν με έναν καταπληκτικό μαέστρο. Απλά δεν κουράζεται κανείς και συνεχίζεις να απολαμβάνεις την ζωή σου….

Άκης Τσακίρης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>