ΟΙ CELEBRITIES ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΤΑΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Λίγο τα φώτα του Hollywood, λίγο η ζέστη του Los Angeles και τον γύρω περιοχών, λίγο η διασημότητα και η απουσία των διάσημων γονιών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θέλουν και πολύ για να αποκτήσεις ένα άτακτο παιδί. Ακόμη και αν είσαι ένας από τους διάσημους celebrities που όλοι αγαπάμε…

Τα άτακτα παιδιά των celebrities με την πρώτη ευκαιρία τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας, όχι μόνο γιατί έχουν διάσημους γονείς, αλλά και από τα καμώματά τους. Η απαρίθμηση ξεκινά και τα άτακτα παιδιά των celebrities εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο.

Ξεκινάμε το ταξίδι μας στο Hollywood, με τον γιο του Nicolas Cage, Weston, ο οποίος ασχολείται με την μουσική και την ηθοποιία. Ο Weston Cage δεν έχει γίνει γνωστός μόνο από τον διάσημο πατέρα του ή από την ενασχόλησή του με τις τέχνες. Το ιστορικό του περιέχει συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία, αλλά και πολλές περιπτώσεις χρήσης ναρκωτικών.

Και διάσημη τηλεπερσόνα Nicole Richie όμως, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την λίστα με τα άτακτα παιδιά των celebrities. Η κόρη του Lionel Richie, έχει κατηγορηθεί για κατοχή ηρωίνης ενώ έχει καταδικαστεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Παράλληλα όμως, τα ασταμάτητα πάρτι συνεχίζουν να προβληματίζουν τον διάσημο πατέρα της.

Επίσης πολλά σκάνδαλα διαθέτει το ιστορικό του Marcus Jordan. Γιος του διάσημου μπασκετμπολίστα, Michael Jordan. Η κακή συμπεριφορά του και η αντίστασή του κατά τη σύλληψη απασχόλησαν τον κίτρινο τύπο της εποχής ενώ δε δίστασε να ανεβάσει στο Twitter φωτογραφία του πέους του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>