THE HISTORY OF A RELATIONSHIP

Ιστορία μου, αμαρτία μου, λάθος μου μεγάλο που λέει και το αθάνατο ελληνικό άσμα. Σήμερα φίλες και φίλοι μου μιλάμε για την ιστορία μίας σχέσης. Όχι όμως, για ολόκληρη την ιστορία. Τέλος του μήνα και αναλύουμε τις top στιγμές μία σχέσεις. Προσδεθείτε και ξεκινάμε…

Και επειδή με ξέρεις και θέλω να σου τα αναλύω όλα, σήμερα θα μιλήσουμε για καθετί που ΔΕΝ είναι και τόσο ρομαντικό. Γιατί όπως και να το κάνουμε, οι μεγάλες στιγμές μίας σχέσης, είναι οι πιο ρομαντικές, αλλά ακόμη μεγαλύτερες είναι εκείνες που περιέχουν τσακωμούς και διάφορα άλλα θέματα τα οποία ίσως και τα φοβάσαι.

Πρώτη στάση στο χρονολογικό ταξίδι στην σχέση σας, ο πρώτος σας τσακωμός. Ε δεν θα σου μιλήσω για ένα απλό καυγαδάκι. Μιλάμε για τσακωμό που σας ακούνε και δύο τετράγωνα πιο κάτω και η κουφή γιαγιά που έχετε στον τρίτο. Οι τσακωμοί του είδους ”φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια”, ”φεύγω και ακούγεται ο ήχος της πόρτας και νομίζω πως έσπασε” ή ακόμη και του είδους ”έχουμε πέντε μέρες να μιλήσουμε”, μας κάνουν απόλυτα στο θέμα μας.

Την πρώτη φορά που σαν ζευγάρι θα τσακωθείτε, θα την θυμάστε για όλη την περίοδο που θα είστε μαζί. Από την άλλη όμως, θα δημιουργήσει και ένα μικρό ορισμό ή ακόμη καλύτερα προσδιορισμό της σχέσης σας. Είναι πιθανό να πείτε ή να ακούσετε βαριές κουβέντες που ίσως να μην τις εννοείτε, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι τα όριά σας έχουν γίνει ανύπαρκτα γιατί και οι δύο τα έχετε ξεπεράσει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κρατήσει πολύ έτσι ώστε να τα βρείτε κιόλας. Γι’αυτό λοιπόν ο πρώτος σας καυγάς θα δείξει αν στις σχέσεις σας μπορείτε να διαχειριστείτε κρίσεις και καταστάσεις.

Έχεις αναρωτηθεί αν θα έρθει η μέρα που θα φάτε μαζί σαν να μην υπάρχει αύριο; Και μην μου πεις πως όχι, γιατί λες ψέματα. Πόσες φορές θέλησες να πεις στη σχέση σου ”αγάπη μου πάμε για ένα βρώμικο;” και το σκέφτεσαι, ενώ στο τέλος καταλήγεις να τρως ότι βρεις μπροστά σου μόλις γυρίσεις σπίτι; Άπειρες. Γι’αυτό λοιπόν, η πρώτη φορά που θα γουρουνιάσετε μαζί είναι και σημείο αναφοράς για την σχέση σας.

Ιστορική στιγμή είναι εκείνη που θα φοράς ένα μπλουζάκι του, θα χουχουλάσετε στον καναπέ και θα δείτε μαζί ταινία ενώ έχεις ένα ελαφρύ βάψιμο, αλλά ακόμη πιο ιστορική στιγμή είναι εκείνη που θα φοράς ότι πιο αταίριαστο υπάρχει, αλλά δεν θα σε νοιάζει γιατί περιμένεις και τους Ρώσους να κατέβουν και σαβουριάζετε ότι σου βρίσκετε σε πατατάκια.

Τέλος θα μιλήσω αποκλειστικά στις γυναίκες της παρέας μας και θα σας πω κορίτσια μου το εξής. Μεγάλη στιγμή για την σχέση σας είναι όταν θα χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά την τουαλέτα του σπιτιού του. Είναι και θέμα υγιεινής ρε κορίτσια, αλλά δεν θα το πάω εκεί το θέμα. Για στο τέλος σου άφησα την περίπτωση που στα πρώτα δύο ραντεβού αναρωτιέστε κανονικότατα και οι δύο ΄΄τουαλέτα πηγαίνει;”. Ε ναι! Είναι και το άγχος του πρώτου ραντεβού. Δεν σου βγαίνει εύκολα να πας στην τουαλέτα. Αν όμως χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα του αγοριού σου σύντομα, τότε έχεις νιώσει απόλυτα άνετα μαζί του.

Μην ξεχνάς ότι οι ασήμαντες στιγμές κάνουν την διαφορά σε κάθε σχέση!

Άκης Τσακίρης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>