ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ

Η θερμοκρασίες έχουν ανέβει και συνεχίζουν να φτάνουν προς το κόκκινο. Ήρθε η ώρα να μαζέψετε τα χαλιά σας. Δείτε πώς θα καθαρίσετε τα χαλιά σας πριν τα τοποθετήσετε στο πατάρι ή στην αποθήκη σας…

Αρχικά, πρέπει να σκουπίσετε τα χαλιά σας και από τις δύο πλευρές, με την ηλεκτρική σας σκούπα. Αν θέλετε ένα πιο αποτελεσματικό καθάρισμα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα που θα την απλώσετε πάνω στα χαλιά σας και θα την αφήσετε για μισή ώρα να δράσει. Έπειτα καθαρίστε και πάλι τα χαλιά σας με την ηλεκτρική σκούπα.

Στη συνέχεια, προσθέστε σε ένα μπολ 1 ποτήρι λευκό ξίδι και 3 ποτήρια νερό ( κατά προτίμηση χλιαρό ). Βουτήξτε στο μείγμα ένα βουρτσάκι και ξεκινήστε να βουρτσίζετε τα χαλιά σας κατά την φορά τους. Προσοχή! Όχι αντίθετα από την υπάρχουσα φορά του χαλιού γιατί θα υπάρξουν φθορές που δεν θέλουμε να αχρηστεύσουν τα χαλιά μας.

Τέλος, το μόνο που χρειάζεστε είναι να τοποθετήσετε τα χαλιά σας σε ένα δροσερό μέρος για να στεγνώσει και αργότερα τα μαζεύετε με προσοχή και τα αποθηκεύετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>