ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Η μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο και η φύση γύρω μας έχει ήδη ξυπνήσει και μας χαρίζει την συντροφιά των υπέροχων και πολλών χρωμάτων της. Ήρθε η ώρα όμως, να ασχοληθείτε δημιουργικά με τον χώρο σας και να κάνετε μικρές αλλαγές που θα ανανεώσουν την διακόσμηση του σπιτιού σας…

Αρχικά, μπορείτε να αλλάξετε ή να ανανεώσετε το χρώμα στους τοίχους σας. Φυσικά και θα πρέπει να προτιμήσετε τα πιο φωτεινά χρώμα, μιας και οι πιο φωτεινές ηλιαχτίδες του ήλιου μόλις ξεκίνησαν να λάμπουν και έτσι το σπίτι σας θα γεμίσει με φως στο πι και φι. Μία ακόμη καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε, είναι βάψετε ένα έπιπλο που θα κάνει μία μεγάλη διαφορά στο χώρο.

Δημιούργησε στην κρεβατοκάμαρά σου μία γωνιά σαν την αγαπημένη σου κρεμάστρα. Τοποθέτησε τα πιο χρωματιστά σου ρούχα και παίξε με τα χρώματά τους σε έναν τοίχο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χρώμα. Η αντίθεση των χρωμάτων και η τοποθέτησή τους στην γωνία της κρεβατοκάμαράς σου θα δώσει μία άλλη αισθητική στον χώρο σου σε χρόνο dt.

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, αποθήκευσε τα βαριά, μουντά και επιβλητικά χαλιά του χειμώνα και αντικατέστησέ τα με τα άκρως καλοκαιρινά μπαμπού ή με τις κουρελούδες που με το χρώμα τους σε στέλνουν σε έναν κόσμο γεμάτο χαμόγελο, αλλά και πολλές φορές σε άλλη δεκαετία. Ενώ μην ξεχάσεις να δημιουργήσεις και συ με την νέα τάση στον χώρο της διακόσμησης και με τα μικρά έπιπλα πίσω από τον καναπέ. Εκμεταλλεύσου και εσύ τον χώρο πίσω από τον καναπέ σου και συνέδεσε δύο χώρους σε έναν με ένα μικρό τραπεζάκι όπου μπορείς να τοποθετήσεις τα αγαπημένα σου βιβλία ή την συλλογή σου με τα περιοδικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>