Ο ΤΟΙΧΟΣ – GALLERY

Ένας τοίχος gallery είναι μία πρωτότυπη και όμορφη αισθητικά ιδέα, που θα χαρίσει μία διαφορετική νότα στο σπίτι ή ακόμη και στον χώρο εργασίας σου. Οι συνδυασμοί που μπορείς να ακολουθήσεις είναι πολλοί ή ακόμη καλύτερα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και θεματικές ενότητες…

Εσύ πόσα εξώφυλλα έχεις κρατήσει από τα αγαπημένα σου περιοδικά; Πόσες παλιές φωτογραφίες από τα αγαπημένα σου παλιότερα άτομα έχεις κρατήσει σαν μια γλυκιά ανάμνηση; Αξιοποίησε τα με έναν διαφορετικό τρόπο. Από το να τα τοποθετήσεις σε ένα album το οποίο ίσως αργότερα κάνει παρέα σε σκόνη και αράχνες, δημιούργησε τον τοίχο – gallery.

Xάρτες, κεντήματα, οικογενειακές φωτογραφίες, μικρά καλλιτεχνήματα  των παιδιών, εξώφυλλα , πράγματα που συλλέγεις και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό σου τοίχο – gallery.

Αγόρασε τα μικρά φτηνά καδράκια σε διαφορετικά χρώματα ( γιατί την χρωματική άποψη και ένα γεμάτο χρώμα τοίχο στο σπίτι μας το θέλουμε ) και βάλε με έναν διαφορετικό και γουστόζικο τρόπο τις παλιές σου φωτογραφίες. Η χρονολογική σειρά δεν είναι απαραίτητη. Το ιδανικό ύψος για την τοποθέτηση ενός κάδρου, είναι περίπου 1,5 μέτρο από το έδαφος, μιας και μην ξεχνάς ότι  το κέντρο του κάδρου θα πρέπει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο όταν είμαστε όρθιοι. H απόσταση όμως, μεταξύ των κάδρων, δεν πρέπει να  ξεπερνά τα 10 εκατοστά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>