ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Δημιουργείστε εύκολα και χωρίς περιττά έξοδα, το δικό σας σημείο χαλάρωσης στο σπίτι σας. Εξάλλου όλοι και όλες χρειαζόμαστε τον προσωπικό μας χώρο στο σπίτι μας….

 Κι όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας σημείο χαλάρωσης στο σπίτι μας με μικρά και έξυπνα διακοσμητικά, την μικρή μας γωνιά με τα αγαπημένα μας περιοδικά και με μικρές floral πινελιές στους χώρους και στα διακοσμητικά αξεσουάρ.

Τοποθετήστε τα μικρά και γουστόζικα διακοσμητικά σας σε εμφανές σημείο. Πάνω στη βιβλιοθήκη ή το τραπεζάκι του σαλονιού και όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω τους μονομιάς. Έντονα χρώματα; Γιατί όχι; Neon αποχρώσεις; Μα φυσικά και όλα τα έντονα διακοσμητικά χρησιμεύουν σε αυτό ακριβώς το σημείο που σήμερα ξεκινάτε να δημιουργήσετε…

Το σπίτι σας είναι γεμάτο βιβλία και περιοδικά; Ήρθε η ώρα να φτιάξετε τον δικό τους χώρο μέσα στο σπίτι σας. Πρωτοτυπήστε τοποθετώντας ένα μικρό τραπεζάκι ή ένα πουφ που θα τοποθετήσετε δίπλα τους τα αγαπημένα σας περιοδικά ή βιβλία. Ένα μικρό σημείο χαλάρωσης για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας διαβάζοντας.

Τα λουλούδια είναι τα ιδανικότερα για την ανανέωση του χώρου σας και του δικού σας σημείο χαλάρωσης. Ρίγες, μαξιλάρες σε έντονα χρώματα, χαλάκια με διάφορα και εύκολα στο να συνδυαστούν χρώματα ή λουλούδια με διαφορετικά χρώματα το καθένα, θα σας βοηθήσουν για να δώσετε χρώμα στις μικρές στιγμές χαλάρωσης που θέλετε να απολαύσετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>