ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΟΡΑΤΑ

Φτάσε την τελειότητα και κάνε τα τζάμια σου αόρατα στο λεπτό. Μπορεί αν μην είναι μία από τις καθημερινές οικιακές σου ασχολίες, αναμφισβήτητα όμως, το καθάρισμα των τζαμιών αποτελεί ένα βάσανο και κάθε νοικοκυρά…. 

Μπορεί τις ηλιόλουστες μέρες να αποφασίζεις να κάνεις μία γενική καθαριότητα στο σπίτι και να ασχοληθείς και με τα τζάμια σου. Λίγο η ανεβασμένη θερμοκρασία, λίγο το φως του ηλίου που σε ανεβάζει ολοκληρωτικά στην ενέργεια… Έχεις σκεφτεί όμως πως ο ήλιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για το καθάρισμα των τζαμιών; Λόγω της θερμοκρασίας, το καθαριστικό στεγνώνει εύκολα και γρήγορα με αποτέλεσμα το τζάμι να γεμίζει ραβδώσεις, οι οποίες καθαρίζονται πολύ δύσκολα και χάνεις πολύτιμο χρόνο.

Οι μαγικές ιδιότητες καθαριότητας βρίσκονται στην κουζίνα σου και μιλάμε για το ξύδι. Το ξύδι, δεν προσδίδει μόνο εξαιρετική γεύση στα φαγητά, αλλά με τον συνδυασμό του με νερό, ( πάντα σε ίσες ποσότητες ) μπορεί να καθαρίσει εύκολα και γρήγορα κάθε γυάλινη και διάφανη επιφάνεια του σπιτιού σου.

Μεγάλο λάθος, αποτελεί η επιλογή μας να καθαρίζουμε πολλές φορές τα τζάμια μας με χαρτί κουζίνας. Το ήξερες ότι τα συγκεκριμένα υλικά αφήνουν ραβδώσεις στα τζάμια σου; Την επόμενη φορά, χρησιμοποίησε εφημερίδα ή ένα πανί με μικροΐνες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>