ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΕΡΟΣ

Το κρεβάτι μας! Ένα από τα πιο άνετα έπιπλα του σπιτιού μας! Βρήκαμε την λύση για να κάνεις το κρεβάτι σου, την πιο cozy γωνιά που θα κάνεις το relax που όλοι χρειαζόμαστε για ώρες ατελείωτες…

Αρχικά, μπορείς να τοποθετήσεις ένα καλόγουστο και μικρό φωτιστικό δίπλα από το κρεβάτι σου. Εκεί θα μπορείς να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο με χαμηλό και λίγο πιο ρομαντικό φωτισμό. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να σηκωθείς για να κλείσεις το φως κάθε φορά που θέλεις να ταξιδέψεις στην αγκαλιά του Μορφέα.

Παράλληλα όμως, μπορείς να τοποθετήσεις μικρά φωτάκια σε διάφορα χρώματα, πάνω από το κρεβάτι σου. Δώσε την αίσθηση του κόσμου των ονείρων που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις ή ακόμη και να κοιμηθείς σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία και χαμηλό φωτισμό.

Χρησιμοποίησε λινά υφάσματα στα σκεπάσματά σου. Το λινό ύφασμα μπορεί να γίνει αρκετά χουχουλιάρικο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αλλά και δροσερό για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Προτίμησε το λευκό χρώμα. Λίγο χιόνι τον χειμώνα δεν έβλαψε, αλλά και η λάμψη του καλοκαιριού δεν θα αργήσει να σε αγκαλιάσει.

Τέλος, μπορείς να τοποθετήσεις μικρά και μεγάλα μαξιλάρια σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια πάνω στο κρεβάτι σου. Η αίσθηση της cozy γωνίας δεν θα αργήσει να έρθει στον χώρο σου, ενώ δεν θα θέλεις να φύγεις από το νέο προσκέφαλο που έχεις μόνη σου δημιουργήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>