ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Η άνοιξη επιτέλους εμφανίστηκε και στις καιρικές συνθήκες. Το καλοκαίρι δεν αργεί να έρθει και η διάθεσή μας ανεβαίνει όλο και πιο πολύ κάθε μέρα. Κάθε τέτοια εποχή μας πιάνει μία όμορφη και δημιουργική διάθεση για μικρές αλλαγές που θα βοηθήσουν στην ανανέωση του σπιτιού μας. Δείτε τις προτάσεις του qtv.gr

Φυσικά και μπορούμε να πετύχουμε μία όμορφη ανανέωση του σπιτιού μας χωρίς πολλά έξοδα. Με μικρές αλλαγές που θα φωτίσουν την καθημερινότητά μας στο σπίτι.

Αλλάξτε τα σκεπάσματα στην κρεβατοκάμαρά σας. Παντού μπορείτε να βρείτε, φθηνά και όμορφα σχέδια. Είμαστε σίγουροι πως μετά από αυτή την αλλαγή δεν θα βλέπετε την ώρα να μεταφερθείτε στον καινούριο κόσμο ονείρων που θα σας μεταφέρουν τα καινούρια σκεπάσματά σας. Προτιμήστε έντονα και χαρούμενα χρώματα. Τέρμα πια η μούχλα του χειμώνα. Ήρθε η άνοιξη και το καλοκαίρι όπου όλα λάμπουν τρομερά.

Βάψτε όσο περισσότερους χώρους του σπιτιού σας μπορείτε. Η διάθεσή μας αλλάζει κάθε φορά που αντικρίζουμε ένα καινούριο χρώμα μέσα στην πραγματικότητα της καθημερινότητάς μας. Ήδη έχετε συνηθίσει τους τοίχους του σπιτιού σας, οπότε καλό θα ήταν να προσθέσετε ανοιξιάτικα χρώματα ή πινελιές παντού, έτσι ώστε κάθε χώρος του σπιτιού σας να ανανεωθεί και να γίνει διαφορετικός. Ίσως μία πρόκληση για να παρατηρείτε κάθε μέρα τις μικρές αλλαγές σας που θα ανανεώσουν το σπίτι σας.

Τέλος, γεμίστε τους χώρους σας με κεράκια. Δεν μπορεί να υπάρχει κάποιος άνθρωπος ο οποίος δεν χαλαρώνει ή δεν ανανεώνεται στην θέα των αναμμένων κεριών. Τοποθετήστε τα παντού. Από το αγαπημένο σας coffe table, μέχρι και το πάσο της κουζίνας. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε όλη την χρωματική παλέτα στα κεράκια που θα πλαισιώσουν την ανοιξιάτικη σύνθεση του σπιτιού σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>