ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΑΣ

Η κρεβατοκάμαρα αναμφισβήτητα είναι ο προσωπικός μας χώρος. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για εμάς και την ψυχολογία μας, είναι να ανανεώνουμε τον χώρο της κρεβατοκάμαρας κάθε τόσο! Μιας και οι εποχές είναι δύσκολες για περιττά έξοδα, σας δίνουμε εύκολες και οικονομικές επιλογές για να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας…

Σε περιόδους που είναι δύσκολες, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να ανανεώσετε έναν τουλάχιστον από τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σας. Τα έντονα χρώματα είναι η καλύτερη επιλογή για μία ανανέωση. Ίσως ένα έντονο κόκκινο ή θαλασσί μιας και έρχεται και καλοκαίρι είναι οι καλύτερες επιλογές.

Παράλληλα μπορείτε να καλύψετε το πάτωμα της κρεβατοκάμαράς σας με πολλά μικρά και με έντονα χρώματα χαλάκια. Θα δώσει μία άλλη προοπτική στον χώρο ενώ θα νιώσετε ότι κάθε φορά μπαίνετε σε έναν μεγαλύτερο χώρο από εκείνον που είχατε συνηθίσει. Μιας και ο τοίχος όμως ανοίγει περισσότερο τον χώρο, μπορείτε να φτιάξετε μία σύνθεση με πολλά μικρά καδράκια ή να τοποθετήσετε έναν μεγάλο πίνακα πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού.

Φροντίστε να αλλάξετε τον φωτισμό της κρεβατοκάμαράς σας με διαφορετικά φωτιστικά τα οποία θα φωτίζουν διαφορετικά σημεία του δωματίου, έτσι ώστε να διαχέεται όλο το φως σε όλο το δωμάτιο. Από την άλλη όμως, για εσάς που θέλετε μία πιο εξωτική ομορφιά, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να τοποθετήσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου. Μία πινελιά φύσης δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν.

Εύκολες, γρήγορες και οικονομικές λύσεις για να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας από το qtv.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>