ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Μέλλοντες γονείς, σταματήστε να αγχώνεστε για την διακόσμηση του βρεφικού δωματίου. Το qtv.gr είναι κοντά σας και σας παρουσιάζει τους καλύτερους τρόπους για να διακοσμήσετε εύκολα και όμορφα το βρεφικό δωμάτιο για το νέο μέλος της οικογενείας σας…

Το πρώτο που πρέπει να σκεφτείτε είναι πως το δωμάτιο δεν θα παραμείνει για πολύ βρεφικό. Τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που ποτέ δεν θα καταλάβετε πόσο γρήγορα από μωρό έγινε ολοκληρωμένος άνθρωπος. Φυσικά και θα βάλετε τις χαριτωμένες και μωρουδιακές πινελιές που εσείς επιθυμείτε, αλλά προτιμήστε ουδέτερα χρώματα στους τοίχους.

Προτιμήστε τα ζωηρά χρώματα, όπως το κίτρινο, το πράσινο, το γαλάζιο ή ακόμη και το πορτοκαλί. Εξίσου όμορφοι θα είναι και οι συνδυασμοί του καφέ και του μπλε, ανεξάρτητα αν το νέο μέλος της οικογένειας είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Τέλος, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα χαριτωμένα και γεμάτα χρώματα αυτοκόλλητα τοίχο, έτσι ώστε το μωρό σας να νιώθει όμορφα και παιχνιδιάρικα όταν βρίσκεται στο δωμάτιό του μαζί σας.

Μην ξεχάσετε όμως, να βάλετε και την παιδική σας πινελιά, γιατί σίγουρα θα περάσετε τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο συγκεκριμένο δωμάτιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>