ΛΕΥΚΟ : ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ

Το λευκό ανήκει στα πιο cool χρώματα για αυτό το καλοκαίρι. Ένας πρακτικός και σχετικά οικονομικός τρόπος να μετατρέψετε τον χώρο σας σε μοντέρνο είναι να τον βάψετε λευκό! Στις πιο χρήσιμες ιδιότητες του λευκού είναι ότι αναδεικνύει τα έπιπλα δίνοντας έναν μοντέρνο αέρα στον χώρο. Οι ιδιότητες του λευκού είναι ποικίλες ειδικά στην διακόσμηση. Όταν πρόκειται για έναν μικρό χώρο το λευκό αποτελεί το χρώμα κλειδί που τον γεμίζει φως χωρίς να τον <<βαραίνει>>. Εφοπλιστείτε με μπόλικο λευκό χρώμα και μετατρέψτε τον χώρο σας σε μοντέρνο.

Ξεκινήστε το βάψιμο βάφοντας τοίχους και ταβάνια. Μπορείτε να παίξετε και με μία ελαφριά διχρωμία βάφοντας τα κουφώματα και τις εσοχές στον χώρο ζαχαρί (δηλαδή λευκό χρώμα με μία ελαφριά δόση ασημί), ενισχύοντας την αίσθηση του βάθους στον χώρο. Όπως θα διαπιστώσετε από τις αγαπημένες μας ιδιότητες του λευκού είναι ότι ο χώρος γεμίζει φως καθώς αυτό αντανακλάτε περισσότερο. Μην φοβάστε ότι θα λερώσει καθώς το λευκό χρώμα καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα με το κατάλληλο καθαριστικό.

Το λευκό χρώμα είναι ιδιαίτερα αγαπητό καθώς θα διαπιστώσετε ότι μια από τις χρήσιμες ιδιότητες του λευκού είναι τα συναισθήματα αρμονίας και ηρεμίας που προκαλεί. Μετατρέψτε τον χώρο σας σε πιο μοντέρνο βάφοντας τον λευκό ενώ ταυτόχρονα δείχνει μεγαλύτερος.

Από τους πιο σίγουρους τρόπους να μετατρέψετε τον χώρο σας σε μοντέρνο είναι να συνεχίσετε την επένδυση στις ιδιότητες του λευκού. Επενδύστε σε λευκό χαλί για το πάτωμα ή μοκέτα, λευκό κάλυμμα για τους καναπέδες και το κρεββάτι και φυσικά λευκές κουρτίνες. Φροντίστε να είναι υφάσματα καλής ποιότητας και να πλένονται εύκολα. Έχετε δημιουργήσει έναν ιδανικό λευκό καμβά για να μετατρέψετε τον χώρο σας σε μοντέρνο.

Μια από τις ιδιότητες του λευκού είναι ότι προβάλει όλα τα αντικείμενα και έπιπλα στον χώρο δίνοντας έμφαση στο χρώμα και σχήμα τους. Μετατρέψτε τον χώρο σας σε πιο μοντέρνο δίνοντας σε έμφαση στα αντικείμενα και έπιπλα του χώρου. Δώστε μεγάλη σημασία στα χρώματα και το σχήμα τους καθώς αυτό θα πρωταγωνιστεί στον χώρο. Ιδανικά καλό θα ήταν να παίξετε με μια συγκεκριμένη γκάμα χρωμάτων σε αξεσουάρ σπιτιού για να ενισχύεται η αρμονία του χώρου. Οι ιδιότητες του λευκού θα τα αναδείξουν χωρίς να <<μπουκώνει>>  το αποτέλεσμα.

Τέλος μετατρέψτε τον χώρο σας σε μοντέρνο επενδύοντας σε έργα τέχνης με λευκό φόντο και ένα μεγάλο μοντέρνο φωτιστικό οροφής. Οι ιδιότητες του λευκού θα τονίσουν τα σχήματα και τις υφές των επίπλων και αντικειμένων ενώ εσείς θα έχετε μετατρέψει τον χώρο σας σε μοντέρνο χωρίς κόπο.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>