Ευκολο και γρηγορο μενου!

1

Μακαρόνια με φιλαδέλφια

Υλικά:

  • 500γρ μακαρόνια, ταλιατέλες, πένες, λιγκουίνι, η επιλογή είναι δική σας
  • 175γρ φιλαδέλφια
  • 100γρ τυρί τριμμένο (κασέρι,γκούντα)
  • 6 φέτες μπέικον
  • 2 Χρωματιστές πιπεριές
  • Ελαιόλαδο
  • Μαϊντανός
  • Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μέχρι να βράσουν τα μακαρόνια, ψιλοκόβετε το μπέικον και τις πιπεριές και τα τσιγαρίζετε σε ελαιόλαδο, χρησιμοποιήστε μεγάλο τηγάνι, δίοτι στο τέλος θα προσθέσουμε και τα μακαρόνια σ΄αυτό. Μόλις γίνουν τα μακαρόνια, πριν τα στραγγίξετε, κρατήστε ένα φλιτζάνι τσαγιού από το ζωμό που μαγειρεύτηκαν και ανακατέψε το με την φιλαδέλφια. Στη συνέχεια ρίξτε την φιλαγέλφια και τα μακαρόνια στο τηγάνι, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε. Σερβίρετε το πιάτο σας με ψιλοκομμένο μαϊντανο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>