Γαμος Φθινοπωρο

autumn-wedding-copyright-timberwolfcreek

Η αλήθεια είναι οτι δεν προτιμούν πολλοί το φθινόπωρο για να κάνουν τον γάμο τους λόγω των επικείμενων βροχών του αλλά το φθινόπωρο είναι μια παραμυθένια εποχή, με μία μυστηριώδης ομορφιά και με μαγευτικά τοπία που μπορούν να γίνουν ένα υπέροχο και άκρως ρομαντικό σκηνικό για τον γάμο σας.

*Το φθινόπωρο ο καίρος είναι ιδανικός για τον γάμο και την γαμήλια δεξίωση σας και αύτο διότι δεν έχει ούτε πολύ κρύο, οπώς έχει τον χειμώνα, αλλά ούτε και πόλυ ζέστη, όπως το καλοκαίρι, οπότε ούτε εσείς αλλά ούτε και οι καλεσμένοι σας θα έχετε να αντιμετωπίσετε αφόριτη ζέστη ή κρύο.

autumn-wedding

*Στο θέμα προσκλήσεων μπορείτε να εμπνευστείτε από το φθινοπωρινό τοπίο και να τις διακοσμίσετε με αποξηραμένα φύλλα και λουλούδια.

autumn-wedding-decor

*Επίσης αν επιλέξετε το φθινόπωρο για να γίνει ο γάμος σας θα έχετε το ως φόντο το εκπληκτικό και συγχρόνως δραμάτικο σκηνικό που επικρατεί εκείνη την εποχή με τo φύλλωμα των δέντρων να πέφτει στο βρεγμένο χώμα και αποχρώσεις του κάφε να γεμίζουν το τοπίο και έτσι ο γάμος σας θα είναι σαν βγαλμένος απο παραμύθι και θα διαφέρει πολύ απο τους υπόλοιπους.

One thought on “Γαμος Φθινοπωρο”

  1. Το φθινόπωρο είναι όντως μια πολύ όμορφη εποχή, μαγευτική και ρομαντική, με όμορφα χρώματα. Οι φωτογραφίες εξάλλου που έχετε δημοσιεύσει το δείχνουν. Ειδικά στην πρώτη, μ’ αρέσει πολύ το σκηνικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>