ΜΠΑΛΟΝΙΑ

white-wedding-balloons

Τα μπαλόνια, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο στολισμό της γαμήλιας δεξίωσης! Aπευθυνθείτε σε μία εταιρεία που αναλαμβάνει στολισμούς με μπαλόνια και επιλέξτε ανάλογα με το στυλ διακόσμησης του γάμου σας και την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία με φαντασμαγορικές συνθέσεις μπαλονιών μέσα από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ρομαντικά περλέ μπαλόνια, κατακόκκινα του πάθους, λαμπερά χρυσά ή ασημένια, απαλά παστέλ χρώματα ή κλασσικά λευκά μπαλόνια με σχέδια ή χωρίς που θα κάνουν σίγουρα τον γάμο σας ονειρεμένο!

2610balloon-decorations-for-weddings.001

 

Μπορείτε για παράδειγμα να στολίσετε την είσοδο της εκκλησίας με μπαλόνια σε παστέλ ροζ, συνδυασμένα με χρυσαφί ή ασημί.

Μπορείτε να σχηματίσετε με μικροσκοπικά μπαλόνια τα αρχικά σας και να τα πλαισιώσετε με μια εντυπωσιακή μπαλονοαψίδα στην είσοδο του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης, δημιουργήστε συνθέσεις με μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς και στολίστε το αμάξι που θα σας μεταφέρει στην εκκλησία ώστε να εντυπωσιάσετε!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>