Δεξιωση γαμου στην Αθηνα, Αττικη – Ξενοδοχειο Ματι.

Μια ιδανικη λύση για τη δεξίωση γάμου σας στην Αθήνα, Αττικη ειναι το ξενοδοχείο Ματι (Mati Hotel Weddings).

Το ξενοδοχείο Mati Hotel αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση, βάπτιση, party και συνεστίαση. Βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία στο Μάτι Αττικης αγκαλιά με τον Ευοικό, μια ανάσα απ’την Αθήνα.

Wedding Reception Mati Hotel

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Οι υπέροχοι και ειδυλλιακοί εξωτερικοί χώροι πάνω στην θάλασσα και δίπλα στην πισίνα αποτελούν εγγύηση για μια μαγική βραδυά που θα σας μείνει αξέχαστη (χωρητικότητας μεχρι 400 ατομα).

Επίσης διατίθενται 2 εσωτερικές αίθουσες εκδηλώσεων με πανοραμική θέα στην θάλασσα και την πισίνα οι οποίες είναι στην διάθεσή σας όλες τις εποχές του χρόνου.Οι αίθουσες για τη δεξιωση γαμου σας αποπνέουν πολυτέλεια και υψηλή αισθητική που ξεπερνά κάθε προσδοκία για μια ιδανικη δεξιωση γαμου.

 INFO4 Δεξιωση γαμου Αθηνα

Η πολυετή εμπειρία στις δεξιωσεις του Mati Hotel Weddings, οι προσεγμένες και ευφάνταστες γευστικές επιλογές σε συνδυασμό με το άψογο σέρβις εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία στην δεξιωση γαμου σας. 

Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο θα βρείτε εκκλησίες, καθως και παραθαλάσσια εκκλησάκια για τη τέλεση του μυστηρίου ( Αγιος Ανδρεας, Κοιμησις Θεοτοκου, Μεταμορφωση Σωτηρα, Αγια Κυριακη κ.α.).

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

Χωρητικότητα = Α αίθουσα 300 άτομα, Β αίθουσα 80 άτομα.

Οσο αφορά μετά τη δεξίωση γάμου για σας και τους καλεσμένους σας το ξενοδοχείο διαθέτει στους νεόνυμφους, την πανέμορφη και υπερπολυτελή νυφική σουϊτα του, ενω για τους καλεσμένους θα βρείτε δωμάτια με μαγευτική θέα με φόντο τη γαλάζια θάλασσα του Ευβοικο.

Mati Hotel Weddings –  Δεξιωση γαμου Αττικη

Mati Hotel Weddings – Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>