ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

WeddingPlanning

Όσον αφορά την οργάνωση του γάμου σας, επειδή οι υποχρεώσεις της οργάνωσης της δεξίωσης θα είναι πολλές, για να μπορέσετε ανταπεξέλθετε και να μην “πελαγώσετε” στο τέλος, θα πρέπει να έχετε την τέλεια οργάνωση. Αυτό που πρέπει λοιπόν να κάνετε είναι να πάρετε χαρτί και µολύβι. Σηµειώστε κάθε προσφορά ξεχωριστά και γράψτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία που αναφέρονται, τόσο στο κοµµάτι της οργάνωσης όσο και τις τιµές, μην παραλείψετε να επισηµάνετε µε ένα σχόλιο την εντύπωση που σας έκαναν οι διοργανωτές. Υπάρχει μεγάλη γκάμα εναλλακτικών χώρων δεξίωσης, που θα δηµιουργήσουν µια ευχάριστη έκπληξη στους καλεσµένους σας. Επίσης προτείνουµε ανεπιφύλακτα πρωινούς ή µεσηµεριανούς γάµους, όπως γίνονται σε όλο το εξωτερικό, που φαίνονται όλα τα χρώµατα των λουλουδιών ιδανικά, που µπορεί να ακολουθήσει ένα πολύ ωραίο φαγητό µε λίγους συγγενείς και πολύ αγαπηµένους φίλους. Υπάρχει κάποιος βασικός κανόνας που είναι απαράβατος; Που αν δεν ακολουθηθεί, η δεξίωσή µας κινδυνεύει να µετατραπεί σε φιάσκο, για να είναι όλα οργανωµένα θα πρέπει να λάβουµε κάποια προληπτικά µέτρα:

• Λίστα µε στοιχεία επικοινωνίας (κινητό είναι απαραίτητο) για όλους του προµηθευτές (dj,catering, ανθοπωλείο, κλπ) – αυτή τη λίστα πρέπει να την έχει ο υπεύθυνος στο χώρο δεξιώσεων και κάποιος από τους δικούς σας ανθρώπους που εµπιστεύεστε.

• Να σταλεί σε όλους τους προµηθευτές ένα πρόγραµµα για την ηµέρα του γάµου µαζί µε στοιχεία επικοινωνίας για τον υπεύθυνο του χώρου δεξιώσεων.

• Μην αφήνετε πράγµατα για την τελευταία στιγµή. Ξεκινήστε το seating arrangement αρκετά νωρίς για να έχετε µόνο µικρές αλλαγές λίγες ηµέρες πριν το γάµο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>