ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ

Έχει γίνει πια νόμος! Οι πλατφόρμες είναι μόδα και φέτος, θα φορεθούν από όλες τις γυναίκες. Αναμφισβήτητα, είναι άνετες, προσδίδουν τρομερό στυλ, και μας ψηλώνουν. Το καλύτερο όμως είναι, πως οι πλατφόρμες μπορούν να αναβαθμίσουν και να συμπληρώσουν όλο το look που έχεις επιλέξει….

Φέτος, οι πλατφόρμες που ξεχωρίζουν, είναι εκείνες που μας φέρνουν πολύ κοντά με την δεκαετία του 70, με την σόλα τους να είναι ελαφρώς διακεκομμένη, ενώ παράλληλα θυμίζουν τα αγαπημένα μας πέδιλα. Αν όμως δεν θέλετε να ακολουθήσετε την συγκεκριμένη hot στάση της νέας πλατφόρμας – πέδιλο, τότε σας έχουμε την λύση. Εκείνες με το ενιαίο τακούνι είναι ότι πρέπει, ενώ μην βγάλετε από την λίστα σας εκείνες που φέρνουν λίγο στο στυλ της γκέισας.

Αν ανησυχείτε για το πώς θα φορέσετε τις πλατφόρμες, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ένα! Κομψά και χαλαρά κομμάτια που θα δένουν με τον σωματότυπό σας. Έτσι θα πετύχετε τον τέλειο συνδυασμό πλατφόρμας και ρούχου. Εξάλλου, η πλατφόρμα θα φορεθεί πολύ φέτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>