ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ 2015

Μία από τις πιο hot τάσεις της άνοιξης του 2015, είναι οι κοντές φούστες. Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει συνεχώς, τα πόδια θέλουν να μείνουν γυμνά και να αναδειχθούν. Τί καλύτερο από τις κοντές φούστες;

Τα trends, προστάζουν μικρά φουστάκια κατασκευασμένα από τζιν και κρόσσια συνήθως σε Α γραμμή. Τα φανταχτερά prints έχουν την τιμητική τους, ενώ όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας, δίνουν την προσοχή τους σε ένα bottom κομμάτι, προστάζοντας ένα ιδιαίτερα θηλυκό και κομψό ντύσιμο.

Καθώς επιλέξετε να φορέσετε μία κοντή φούστα, καλό θα ήταν να προσέξετε να δημιουργήσετε μία κομψή και αρμονική σιλουέτα με σωστές αναλογίες στο ντύσιμό σας. Μοντέρνα και όμορφα top, είναι ο καλύτερος συνδυασμός που θα συμπληρώσουν το must have ρούχο της Άνοιξης και του καλοκαιριού.

Παράλληλα, μπορείτε να συνδυάσετε μία από τις κοντές φούστες του 2015 με πάνινα παπούτσια και ένα πουκάμισο ή ακόμη καλύτερα, με ένα classic σακάκι και ίσιο παπούτσι. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να συνδυάσετε τις κοντές σας φούστες με αμάνικα top στις βασικές τους αποχρώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>