ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΓΑΜΟ

Στον ανοιξιάτικο γάμο, το styling, είναι πολύ απλή υπόθεση. Σε έναν ανοιξιάτικο γάμο, μπορείτε να ντυθείτε με φωτεινά χρώματα επιλέγοντας οποιαδήποτε απόχρωση σας αρέσει. Δείτε επιλογές που ταιριάζουν στην περίσταση από την fashion editor του qtv.gr… Αν το style που ακολουθείτε σχεδόν καθημερινά θυμίζει ρομαντικό, τότε δεν έχετε για τίποτα να ανησυχείτε. Το ρομαντικό και παράλληλα casual ντύσιμο ενδείκνυται για έναν ανοιξιάτικο γάμο και μπορείτε να το αναβαθμίσετε πολύ εύκολα. Συνδυάστε ένα maxi φόρεμα με μία ζακέτα ή πασμίνα σε ανοιχτά χρώματα, ενώ αν θέλετε να φέρετε μία ethnic διάθεση τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα φόρεμα σε style κιμονό. Τελειώστε το ντύσιμό σας ένα ζευγάρι πλατφόρμες στο χρώμα του φορέματός σας.

Αν δεν είστε λάτρεις του φορέματος, τότε μην διστάσετε στην επιλογή ενός παντελονιού με ένα όμορφο και διακριτικό top από πάνω, ή ακόμη καλύτερη μία ολόσωμη και αέρινη φόρμα που θα αναδεικνύει τις καμπύλες σας. Μην ξεχάσετε να φορέσετε τα αγαπημένα sexy ψηλοτάκουνα που κάθε θηλυκό έχει στην ντουλάπα του.

Τέλος, αν ο γάμος που θα παρευρεθείτε γίνει στην παραλία, τότε φέρτε μόνες σας το καλοκαίρι και μην φοβηθείτε καθόλου. Άνεση και κομψότητα! Συνδυάστε ένα flat παπούτσι με ένα αέρινο φόρεμα ή ένα φαρδύ παντελόνι και σε γήινα χρώματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>