Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΤΗΣ VICTORIA BECKHAM

Τραβά τα βλέμματα με κάθε στιλιστική της επιλογή. Έχε αναγνωριστεί ως μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της showbiz. Το style της, πάντα εκλεπτυσμένο και σε κλασικές γραμμές. Σήμερα, το qtv.gr τιμά την διαχρονική κομψότητα της VICTORIA BECKHAM. Ας την γνωρίσουμε καλύτερα…

Θα μπορούσε να πει κανείς, πως το moto της στιλιστικής ζωής της Victoria Beckham είναι το εξής: ”Το μαύρο είναι απλά υπέροχο”. Εξάλλου όλες ξέρουμε πως το μαύρο είναι το αγαπημένο χρώμα πολλών γυναικών. Ειδικά στις ολόσωμες φόρμες και στις παντελόνες. Τα total black σύνολα δείχνουν πάντα sexy, ενώ σε περίπτωση που τα επιλέξετε μην ξεχάσετε ποτέ τα μαύρα αξεσουάρ, αλλά και τα μαύρα γυαλιά ηλίου που κρύβουν όλη την γωνία του ματιού.

Το minimal styling της Victoria Beckham δεν θα πάψει ποτέ να μας εντυπωσιάζει, ενώ τα ανδρικά κομμάτια που επιλέγει να φορέσει σε αρκετές από τις εμφανίσεις της προσαρμόζονται απόλυτα στην γυναικεία σιλουέτα της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν επιλέξετε το συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος δεν θα σταματήσετε να δείχνετε κομψότατη σε κάθε δευτερόλεπτο της εξόδου σας.

Τέλος, θα κάνουμε ένα μικρό και σύντομο ταξίδι στα μονόχρωμα σύνολα της Victoria Beckham. Οι φωτεινές και μονόχρωμες επιλογές της αποτελούν μία πολύ καλή ευκαιρία για να τις αντιγράψετε την άνοιξη του 2015. Μην ξεχάσετε όμως να επιλέξετε ένα μόνο αξεσουάρ, αλλά να είναι πάντα στο ίδιο χρώμα με τις μονόχρωμες επιλογές σας.

Μπορείς και συ να γίνεις μία Victoria Beckham. Εξάλλου, όλες κρύβουμε μία star μέσα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>