ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΥΧΙΑ

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το καλοκαίρι! Τα περιποιημένα άκρα του σώματός σου έχει γίνει πια νόμος! Βάλε τέλος στα αδύναμα και θαμπά νύχια με τα tips που σου δίνει σήμερα, η beauty editor του qtv.gr

Είτε βάφετε τα νύχια σας είτε όχι, πρέπει να τα φροντίσετε, με σκοπό να βελτιώσετε την όμορφη εικόνα τους. Πείτε ναι στο λιμάρισμα! Το λιμάρισμα στα νύχια θα πρέπει να γίνεται συχνά. Μην ξεχνάς, πως με το λιμάρισμα τα νύχια δυναμώνουν! Μη ξεχνάτε να απλώσετε στα χέρια σας κάποια ενυδατική κρέμα ή κάποια λοσιόν ανάμεσα στα δάχτυλα των χεριών σας. Ακόμη και γύρω από τα πετσάκια! Νόμος βασικός: Η συγκεκριμένη περιοχή πρέπει πάντα να ενυδατώνεται για να μην αποκτήσετε το αποτέλεσμα της ξηρασίας.

Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, πρέπει να κάνετε απολέπιση στα χέρια σας, ενώ καλό θα ήταν να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή γύρω από τα νύχια σας. Έτσι, μπορείτε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα που συνήθως συσσωρεύονται γύρω από τα νύχια. Τέλος, αν θέλετε τα χέρια σας να είναι ακόμη πιο απαλά και τα νύχια σας ακόμη πιο ενυδατωμένα, απλώστε λίγη κρέμα χεριών πριν ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *