ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η άνοιξη ήδη είναι εδώ και μας κάνει παρέα, αλλά μας προετοιμάζει και για το καλοκαιράκι το οποίο είναι προ των πυλών. Μπορεί μέχρι στιγμής να κρύβουμε όσο μπορούμε τα μικρά ίχνη κυτταρίτιδας, αλλά όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο λιγότερα ρούχα φοράμε. Ακόμη και αν δεν γυμνάζεσαι όμως, μπορείς να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα μέχρι και τον Ιούνιο…

Το νερό κάνει θαύματα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ξεκίνησε από σήμερα κιόλας και βάλε στο πρόγραμμά σου δέκα περίπου ποτήρια νερό ενώ μην ξεχνάς ότι το πράσινο τσάι με λεμόνι πρέπει να γίνει ο καινούριος σου φίλος. Ο συνδυασμός του νερού με το πράσινο τσάι, έχουν την δυνατότητα να καθαρίσουν την επιφάνεια του δέρματος σε όλο σου το σώμα.

Αν δεν είσαι τύπος που γυμνάζεται, τότε βάλε το περπάτημα στο πρόγραμμά σου από σήμερα κιόλας. Ξεκίνα την πρώτη μέρα με ένα χαλαρό περπάτημα, περίπου 15 λεπτών, ενώ κάθε μέρα προσπάθησε να αυξάνεις το χρονικό σου όριο, αλλά και την ένταση του βήματός σου.

Το αλάτι, είναι ο σύμμαχος της κυτταρίτιδας, γι’αυτό μέσα σε μία εβδομάδα, πρέπει να εξαφανίσεις από την διατροφή σου τα τηγανιτά και το αλάτι. Τα τηγανιτά και το αλάτι, έχουν την ικανότητα να κατακρατούν τις τοξίνες και τα υγρά μέσα στο σώμα σου. Γι’αυτό αντικατέστησε καθετί τηγανιτό με την βραστή ή ψητή εκδοχή του και απόλαυσε μία νέα εκδοχή των τροφών που έχεις ήδη στο πρόγραμμά σου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *