ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΠΩΣ Η MIRANDA KERR

Αναμφισβήτητα, η Miranda Kerr, είναι από τις γυναίκες που δεν χρειάζονται παραπάνω από 15 λεπτά για να ετοιμαστούν το πρωί. Η beauty expert του qtv.gr, έψαξε και σου απαριθμεί τί πρέπει να κάνεις για να γίνεις και εσύ όμορφη και περιποιημένη, όπως η Miranda Kerr…

  1. Πρωινό ξύπνημα σημαίνει νερό και λεμόνι. Καλά διαβάσατε φίλες μου! Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Miranda Kerr, ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι απομακρύνει τις τοξίνες αλλά και αδυνατίζει μιας και βοηθά στον μεταβολισμό.
  2. Εσείς τί ξέρετε για το στεγνό βούρτσισμα; Όπως φαίνεται η Miranda Kerr ξέρει πολλά, μιας και κάνει στεγνό βούρτσισμα σε όλο της το σώμα πριν το ντους. Χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά και τα νεκρά κύτταρα στο σώμα σας έχουν γίνει παρελθόν, ενώ η κυκλοφορία του αίματός σας θα ενισχυθεί τρομερά.
  3. Η Miranda Kerr λοιπόν, είναι υποστηρικτής του ”Όλα μέσα στην μπανιέρα”. Η ίδια αναφέρει: «Τα κάνω όλα μέσα στην μπανιέρα. Πλένω το πρόσωπό μου και το σώμα, γλιτώνω πολύ χρόνο έτσι»
  4. Λούστε τα μαλλιά σας από το βράδυ. Έτσι δεν παίρνει πολύ χρόνο το styling και ίσως τώρα που ο καιρός σιγά σιγά γίνεται πιο ”γλυκός” θα λανσάρετε και το δικό σας summer look.
  5. Δεν μπορούσαμε να ξεχάσουμε το μακιγιάζ μας. Η Miranda Kerr έχει την μία και μοναδική λύση. Μην ξεχνάτε πριν ξεκινήσετε το βάψιμό σας, να τοποθετήσετε ως βάση μία κρέμα ημέρας με χρώμα και μετά να βάψετε το υπόλοιπο πρόσωπό σας. Έτσι και θα ξεβαφτείτε εύκολα, αλλά και πάντα θα φαίνεστε φυσική.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *