ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ: ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ένας θησαυρός της φύσης,το πράσινο τσάι αποτελεί ένα από τα πιο συχνά και αγαπημένα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα. Οι ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και συμβάλουν σε μια ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα…

Εκμεταλευτείτε τις ιδιότητες του πράσινου τσαγιού και αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα κάνοντας το πράσινο τσάι,το πιο βασικό συστατικό για την περιποίηση της επιδερμίδας σας και ένα από τα αγαπημένα σας μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα. Δημιουργήστε μια μάσκα ομορφιάς που θα βοηθήσει πολύ στην καταπολέμηση της ακμής σας. Ανακατέψτε σε ένα μπλέντερ πράσινο τσάι,χυμό λεμονιού και μερικές κουταλιές κουρκουμά. Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε την μάσκα να δράσει πέντε με δέκα λεπτά. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό και μαγευτείτε από το πως οι ιδιότητες του πράσινου τσαγιού βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής σας.

Αποκτήστε τα δικά σας μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα και το καλοκαίρι, δημιουργώντας το δικό σας sprey σώματος από πράσινο τσάι και αγγούρι. Χτυπήστε στο μπλέντερ λίγο πράσινο τσάι και αγγούρι. Αφήστε το στο ψυγείο και ψεκάστε. Θα βοηθήσει πολύ στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας και στην καταπολέμηση της ακμής σας. Κρατάει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και δροσερή ενώ οι αντισηπτικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού κάνουν θαύματα στην καταπολέμηση της ακμής .

Αν έχετε μαύρους κύκλους και πρήξιμο κάτω από τα μάτια, δοκιμάστε να φτιάξετε παγάκια από πράσινο τσάι. Εκμεταλευτείτε τις αντιγηραντικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού και εκπλαγείτε σχετικά με το πόσο γρήγορα θα υποχωρήσουν χωρίς να ερεθιστεί το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής, κάνοντας το πράσινο τσάι ένα από τα αγαπημένα σας μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα.

Προμηθευτείται προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης προσώπου με πράσινο τσάι και συνδυάστε τις παραπάνω συνταγές για να φτιάξετε την δική σας ρουτίνα ομορφιάς. Βοηθήστε την καταπολέμηση της ακμής και αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα με φυσικό τρόπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *